Kérjük, figyelmesen olvassa át az alábbi tudnivalókat, mielőtt első rendelését feladja!

MEGRENDELÉS

Miután megrendelését megkaptuk, visszaigazoló e-mailt kap tőlünk. Ezen kívül még egyszer fogsz tőlünk e-mailt kapni, amikor a rendelését összekészítettük. A megrendelt termékeket 15-20 napon belül postázzuk, vagy igény esetén adjuk át a futárszolgálatnak, illetve szállítjuk ki a személyes átvétel lel a helyszínre. Amennyiben a szállítás valamely oknál fogva nem tudjuk biztosítani, arról külön értesítést küldünk.

FOTÓK

A webáruházunkban látható fotók csak illusztrációk. A megrendelt kövek hasonlóak, de nem mindenesetben azonosak a képeken láttottakkal.

SZÁLLITÁS

Jelenleg háromféle szállítási mód közül választhat:

1. Postai utánvét
Ebben az esetben a teljes postaköltség és az utánvételi díj összege Önt terheli. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását első alkalommal nem tudja teljesíteni még egyszer próbálkozik, majd ha akkor sem sikerül akkor értesítést hagy a postaládájában. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetet határidőn belül megadott hivatali idő alatt veheti át.

2. Személyes átvétel Budapesten (csak ötvösöknek)
Egy budapesti helyszínen is átveheti azmegrendelését. Ekkor természetesen nem kell szállítási költséget fizetni. Kártyás fizetési lehetőség üzletünkben nincsen.

FIZETÉS

Cégünk minden termékről ÁFÁ-s számlát állít ki. Ha a számlázási címnél cégnevet is megad, akkor automatikusan arra a cégnévre állítjuk ki a számlát. A csomagolási költséget minden esetben a Dimea Kft. állja. A szállítási költség elszámolására - amennyiben a csomagot postai úton küldjük - a postai utánvét igazolószelvénye elégséges, így erről külön számlát nem állítunk ki.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK: SZERZŐDÉSKÖTÉS

A Dimea Kft. (továbbiakban a szolgáltató) a kövek, vagy egyéb termékek eladása és leszállítása kapcsán vállal különböző szolgáltatásokat.

REGISZTRÁCIÓ

A szerződő ügyfél (továbbiakban ügyfél) a szolgáltató weboldalán (www.dimea.hu) történt megrendeléssel és regisztrációval elismeri, hogy a szolgáltatóval jogerősen szerződött és e szerződés alapjaként az alábbiakban található általános szerződési, és szolgáltatási feltételeket elfogadja. A regisztráció önmagában az ügyfél számára nem formál jogot, ami alapján követelheti a szolgáltatást, ha az általa megadott kiszállítási cím illetve a telefonszám nem valós.
A regisztráció az első lépés a rendelés előtt. Itt pontosan tüntesse fel a nevét, e-mail címét, címét (számlázási címet külön is, ha eltér a szállítási címtől) és a telefonszámát. Ez utóbbira azért van szükség, mert a pontos egyeztetést megkönnyíti.

A SZOLGÁLTATÁS

A szolgáltató vállalja a weboldalán található kínálatból összeállított árukosárban található rendelések összekészítését, és az ügyfél által megadott módon való szállítást. Az árukosár értékét a szolgáltató megelőlegezi, azt az ügyfélnek utólag kell kifizetni.

AZ ADATBIZTONSÁG

Az ügyfél személyes adatait, biztonságos tárolását és kezelését a szolgáltató saját hatáskörén belül megfelelő technikai eszközök alkalmazásával biztosítja. A szolgáltató hatókörén kívül egyedül az ügyfél felel az adatok biztonságáért. Esetleges visszaélésekért és abból adódó károkért kizárólag az ügyfél felel. Az Dimea Kft.a birtokába jutott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, azokat bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között nem adja tovább.

A SZERZŐDÉS FELMONDÁSA

Visszaélés esetén, vagy ha az ügyfél nem teljesíti kötelességeit, a szolgáltató bármikor azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést és törölheti az ügyfél adatait. Az ügyfél bármikor kérheti a szerződés felbontását. Ez esetben a szolgáltató törli az ügyfél adatait a rendszeréből.

A RENDELÉS ÉRVÉNYESSÉGE

A megbízás az árukosár feladása által nyer érvényességet. A feladás a www.dimea.hu oldalán található árukosár összeállítása után a "megrendelem" gomb megnyomásával történik meg. Amennyiben áruházunk elfogadta a rendelésedet, e-mailben értesítést küldünk erről (visszaigazolás). Kérjük, hogy bármilyen reklamáció esetén az e-mailben megadott visszaigazoló levélre hivatkozzon.

ÁRAK

A termékek árai a szolgáltató weboldalán találhatók. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor előrejelzés nélkül az árait megváltoztassa. A visszaigazolás időpontjában érvényes árak a mérvadók. Az árukosár összeállítása során feltüntetett árak a termékek átvétele után fizetendők. A weboldalon feltüntetett akciós árak csak a készlet erejéig érvényesek. Továbbá a feltüntetett árak a kövek súlyától módosulhatnak. A pontosítás a csomag feladása előtt történik meg telefonon vagy e-mail útján.

FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

A termékeket a kézhezvételkor kell kifizetni. Amennyiben más fizetési módra tart igényt, kérjük, jelezze felénk e-mailen. A kosár tartalmának megtekintésekor mindig láthatja, hogy a leadott rendelés mennyibe kerül. A megrendeléstől számítva kb. 15-20 nap, mire készhez kapja / átveheti a termék(ek). Ha ennél sürgősebb, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, és mi megpróbálunk segíteni.

ÁRU ÁTVÉTELE

Az ügyfél köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan árut átvenni, és az áru értéket téríteni. Az akciós termékeket csak az aktuális készlet erejéig tudjuk biztosítani. Ha egy termék már nem rendelhető, akkor az ügyfél értesítése után korrigáljuk a megrendelését.

FELELŐSSÉGEK

A szolgáltató biztosítja, hogy a beszerzett árukosár a rendelésnek feleljen meg, és minősége a beszerzés és az ügyfélhez juttatása során ne sérüljön. Kisebb csomagolási sérülések miatt az ügyfél nem utasíthatja vissza az árut. Ezen felül sem a szolgáltató, sem partnercégei nem vállalnak semmilyen felelősséget az esetleges következményekért, melyek a szolgáltatás igénybevételével, azt követően vagy azzal párhuzamosan léptek fel.

ÜZEMELTETŐ

Dimea Kft.
info@dimea.hu